Schuifpui

Schuifpui of schuifdeuren maken

Een schuifpui of schuifdeuren kunnen een mooie toevoeging zijn aan uw huis. Schuifdeuren hebben meestal grote ramen en zorgen daarvoor voor extra lichtinval in uw huis. Er zijn veel verschillende materiaalsoorten mogelijk bij schuifpuien en daarnaast hebben ze een hele lange levensduur. Dit maakt een schuifpui een slimme investering. Ook maak je met schuifdeuren efficient gebruik van de ruimte. Je hebt nooit last van openstaande deuren die in de weg staan, omdat je de deur simpelweg open en dicht schuift.

Schuifpui plaatsen

Hoe gaat het plaatsen van een schuifpui in zijn werk? U dient eerst een keuze te maken uit ons aanbod schuifpuien. Wij kunnen houten, aluminium, glazen en kunststof schuifpuien voor u maken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit een combinatie van materialen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, dan komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en afmetingen op te nemen. Daarna stellen wij een offerte voor u op.
Bij akkoord op de offerte zullen we de schuifpui of schuifdeuren laten maken. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 weken. Als de schuifpui of schuifdeuren geleverd zijn, komen wij ze bij u plaatsen. Het plaatsen van een schuifpui of schuifdeuren kan meestal in één dag gedaan worden.
De kosten van een schuifpui of schuifdeuren zijn afhankelijk van de grootte van de deuren en van de materiaalkeuze. Er zijn ook verschillende stijlen schuifpuien en schuifdeuren beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Op deze manier kunnen wij een schuifpui voor u maken die past in de stijl van uw huis.
kunststof_schuifpui

Offerte aanvragen schuifpui