Over Ons

Haydil ruim 22 jaar ervaring

Sinds 2002 is Haydil actief als een betrouwbare speler op de markt die de wensen van klanten centraal stelt. Met hoogwaardige producten levert Haydil al jarenlang kwaliteit. Het leveren van kwaliteit is voor Haydil een van de belangrijkste speerpunten. Kwaliteit in producten maar zeker ook in service. De tevredenheid van onze klanten staat voor ons hoog in het vaandel. Met een keurige en aangename service vooraf en achteraf gaat Haydil voor het hoogst haalbare.

Onze producten

De producten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit, wat een grote mate van duurzaamheid met zich meebrengt. Wij leveren een variatie aan vooraanstaande merken uit o.a. Duitsland, maar veelal is dit van het topmerk Veka.
Een van de grootste voordelen van onze producten zijn dat deze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Nooit meer om de zoveel tijd verven.

Kunstof

Kunststof is een moderne grondstof die zowel in economisch als ook ecologisch opzicht voordelen biedt. Zo heeft kunststof een extreem hoge levensduur vanwege zijn extreme bestendigheid tegen weersomstandigheden en veroudering.
Kosten voor opnieuw schilderen zijn er niet, want het oppervlak is langdurig onderhoudsvrij. Af en toe een schoonmaakbeurt en alles ziet er weer zo goed als nieuw uit. En dat bij uitstekende stevigheids- en isolatiewaarden. Ook het milieu profiteert van het materiaal kunststof. Al deze redenen samen zorgen ervoor dat wij onze klanten veelal kunststof adviseren.
Ramen en deuren vormen in elk gebouw belangrijke onderdelen van de warmteisolatie. Hier kunnen met doelgerichte maatregelen de grootste besparingen van energie worden gerealiseerd. Beslissend voor het isolatievermogen is de warmtedoorgangscoëfficiënt (de zogenoemde u-waarde) van het raam. In combinatie met speciale isolerende beglazing behaalt u met hoogwaardige kunststof profielen optimale resultaten.
kozijn-transparant

Duurzaamheid en onderhoud

Al onze profielen worden vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, een deugdelijk en bijzonder duurzaam materiaal. Speciale recepturen waarborgen ook onder extreme weersomstandigheden uitstekende bestendigheid tegen de weersgesteldheden en veroudering. Daarom zijn onze raamsystemen onderhoudsvriendelijk en behouden hun aansprekende uiterlijk op lange termijn. Bovendien moeten zij nooit worden geschilderd. Dat is niet alleen praktisch, maar bespaard ook.
Kozijnen-2

Uw wensen, onze uitvoering

Om goed in kaart brengen waar u wensen liggen plannen wij bij voorkeur een afspraak met u in. Vul het onderstaand formulier in. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u voorkeur voor telefonisch contact of contact per e-mail laat dat dan aan ons weten.


    Haydil Kozijnen & Veranda