Dakkapel

Kunststof Dakkapel

Haydil plaatst ook dakkappelen van hout en kunststof. Met een dakkapel kun je een ruimte van meer licht en woonruimte voorzien. Een dakkapel bestaat meestal de hele zijkant uit ramen waardoor er veel meer licht binnenkomt in de ruimte.
Daarnaast kan een kunststof dakkapel ook geld besparen. Kunststof heeft hele gunstige isolatiewaarde, daardoor verliest u huis minder warmte en kunt u besparen op de energiekosten. Een ander voordeel is dat kunststof dakkapellen makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Mocht u de voorkeur hebben voor hout, dan kunnen wij ook een houten dakkapel leveren of een dakkapel met een combinatie van hout en kunsstof.

Een dakkapel plaatsen

Als wij bij u een dakkapel komen plaatsen, zullen we eerst vrijblijvend bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken. We meten de ruimte waar u de dakkapel wenst te plaatsen op en zullen samen met u kijken welke mogelijkheden er in uw ruimte zijn voor een dakkapel. U ontvangt dan een offerte. Als u besluit om de dakkapel te bestellen. Zullen wij de voor u op maat gemaakte dakkapel binnen 6 tot 8 weken bij u komen plaatsen.
Bij het bestellen van een dakkapel heeft u keuze uit verschillende modellen uw dakkapel bepalen. Als de dakkapel gereed is komen wij hem bij u plaatsen. De plaatsing van een dakkapel kan meestal in één dag gedaan worden. Op onze dakkapellen en op de montage ervan geven wij 10 jaar garantie.
de-verschillende-soorten-dakkapellen

Offerte aanvragen dakkapel