Dakraam

Dakraam kopen

Het kopen van een dakraam kan soms best lastig zijn. Welk materiaal kunt u het best kiezen, hout of kunststof? Welke afmeting dakraam past het beste bij uw ruimte? En welke soort dakraam is het handigst? Als u een dakraam wilt kopen, kan Haydil u altijd vrijblijvend adviseren over de verschillende opties en mogelijkheden.

Dakraam plaatsen

Bent u er al uit wat u wilt en wilt u een dakraam plaatsen? Ook daarvoor kunt u natuurlijk bij Haydil terecht. Bij ons kunt u een dakraam laten plaatsen op zowel hellend als plat dak. Ons aanbod omvat de meest gevraagde types en afmetingen. De dakramen zijn binnen 6 tot 8 gereed voor plaatsing. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor het plaatsen van een dakraam. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring met het plaatsen van dakramen en kunnen dit daarom vakkundig voor u doen.
14_max

Kwaliteitsdakramen

Wij leveren kwaliteitsdakramen met 10 jaar garantie. Voor onderhoud en reparatie kunt u ook altijd bij ons terecht. Wij leveren service op door ons geplaatste dakramen, maar als u een eerder geplaatst dakraam heeft dat onderhoud of reparatie nodig heeft, dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor u doen.
dakraam_ggl_ggu_300x300

Houten en kunststof dakramen

Wij bieden zowel houten dakramen als kunststof dakramen aan. Tegenwoordig worden kunststof dakramen het meest gekozen, omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn, lang mee gaan en ook nog milieuvriendelijk zijn. Kunststof dakramen zijn geluidsisolerend en warmte isolerend, wat gunstig is voor uw energierekening. Aan houten dakramen wordt ook nog wel de voorkeur gegeven, omdat ze makkelijk over te schilderen zijn en makkelijk te repareren zijn.
buitenaanzicht-donkere-pannen-web

Offerte aanvragen dakraam